+90 542 514 34 82

İSEK

Gezinme görünümleri

Etkinlik görünümlerde gezinme

Bugün
Bütün Gün

Kandilli Health olarak 20 Aralık 2021 tarihinde ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik!

Değerli paydaş ve profesyonellerimizle buluşarak Startup’lar için ticareti hızlandırma programlarımızın süreç değerlendirmelerini yaptığımız 20 Aralık tarihli toplantımızı gerçekleştirdik. Programın içerikleri, bu süreçte paydaşlarımızın imkanlarından nasıl faydalanacağımız ve bize nasıl destek olacakları gibi birçok konu üzerinde verimli bir toplantı geçirdik.Kandilli Health Ticareti Hızlandırma programımızın ilk etkinliğini Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Derin Teknoloji Üssü’nde 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirdik. Akademisyen, Girişimci, Yatırımcı, sanyasi ve paydaşlarımızın katıldığı toplantımızda yürüteceğimiz programlarla ilgili stratejik yol haritalarımızı oluşturup gelecek dönem planlarımız paylaştık. İSEK çatısı altında yürüttüğümüz ve sağlık alanında global pazarı hedefleyen girişimcileri hedeflediğimiz programlarımızla ilgili bilgi için www.i-sek.org ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye devam edin!

“İstanbul Sağlık KOBİ’leri ve Startupları için Ticareti Hızlandırma Platformu” projemiz resmi olarak başladı!

Bu projede neler var?
Kandilli Health dünyasına giriş yapmaya hak kazanacak olan girişimcilerimiz; ticaret kapasitelerini arttırmak için gerçek pazar dinamiklerine hakim olabilecekleri eğitim ve mentorluğa ek olarak, sektörün önde gelen profesyonellerinden edinecekleri birbirinden değerli tecrübe paylaşımlarının desteğiyle akıl almaz bir yol katedecekler!
Tüm bunların yanısıra Kandilli Health girişimcilerinden oluşan seçkin start-up ekosisteminde, satışa yönelik ürünlerini sergileyebilecekleri online showroom alanında yer alarak networklerini geliştirip kendilerini global düzeyde tanıtma imkanına sahip olacaklar. Bu ayrıcalıklı girişim dünyasında yerinizi almak ve işinizi büyütmek için duyurularımızı ve etkinliklerimizi takip etmeyi unutmayın!

Kandilli Health Programı Derin Teknoloji Üssü’nde Açıldı!

İSTKA desteğiyle, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsü Derin Teknoloji Üssü’nde yürüttüğümüz Kandilli Health Ticareti Hızlandırma Programımızın açılışını olumsuz hava şartlarına rağmen bizlere destek olup gelen paydaşlarımız, girişimciler, akademisyenler ve sektör profesyonellerinin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirdik. Kandilli Health Program tanıtımımızda Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, İSTKA Genel Sekreteri Dr. İsmail Erkam Tüzgen, İMMİB Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Yılmaz, Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cem Duran, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İSEK Koordinatörü Prof. Dr. Cengizhan Öztürk, Boğaziçi Üniversitesi TTO Genel Müdürü Dr. Volkan Özgüz, Maduva Life Sciences – Arda Karaduman, RS Research – Sena Nomak, A1 Yaşam Bilimleri – Ümit Fırat, Redis Innovation – Selin Arslanhan ve Kandilli Health – Volkan Özgül Boğaziçi Üniversitesi Derin Teknoloji Üssü’nü ve Kandilli Health’i konuştu.Kandilli Health’de sağlık odaklı satılabilir ürünü olan start-up ve KOBİ’lerin ölçeklerini büyüteceğimiz, ilk ihracatlarını yapacakları ya da mevcut ihracat kapasitelerini artıracakları programımızda Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi – LifeSci başta olmak üzere, sağlık odaklı teknik altyapı tesislerimizi ve tüm paydaşlarımızla network ağlarımızı girişimcilerimize açıyoruz. Artık girişimcilerimiz enerjilerini, oluşturacağımız stratejik ticari yol haritalarına odaklamış olacaklar.
Kandilli Health Ekibi olarak misafirlerimizi ağırlamaktan, Kandillli Health Programımızı ve Derin Teknoloji Üssümüzü tanıtmaktan mutluluk duyduk.
Bu etkinlikte bize destek olan ve emeği geçen Boğaziçi Üniversitesi Sinema Kulübü üye öğrencilerinden Ayşe Ridade Ercan, Buğrahan Dönmez ve Mithat Emir Atay’a teşekkür ederiz.